Spa & Wellness

septembrie 5, 2022 2023-10-10 13:04

Facem tot posibilul să oferim tuturor oaspeților noștri un pachet de servicii și facilități care să le transforme șederea în cadrul hotelului nostru într-una cu adevărat memorabilă.

Relaxare pentru “trup, minte și suflet” înseamnă: Recepție SPA, piscină, jacuzzi, saună uscată, saună umedă, sala fitness, salon masaj, zonă relaxare, vestiare moderne.
Pentru că știm că timpul tău este prețios, SPA Werk a fost gândită ca o oază unde tu să savurezi fiecare moment petrecut în hotel.
Desfată-ți simțurile, relaxează-ți mintea și restabilește echlibrul între corp și suflet.
Experimentează masaje de relaxare, de recuperare sau masaje terapeutice (medicale) cu terapeuți specializati, pe baza unei programări în prealabil.
Colaboratorii care oferă serviciul de masaj sunt persoane cu experiență și pregatire în domeniu.

Piscină

Ne mândrim cu una dintre cele mai frumoase, moderne și bine dotate piscine de hotel din România.
La WERK vă invităm să vă bucurați de piscina noastră interioară și încălzită, care oferă una dintre cele mai spectaculoase vederi asupra Castelului Corvinilor.
Relaxează-te, bucură-te de acest moment, acesta este momentul pe care-l așteptai.
Acesta este locul la care ai visat.

Gym

Un spațiu modern, curat și complet echipat pentru toate nevoile dumneavoastră care vizează un stil de viață activ atunci când sunteți departe.
Știm cât de important este pentru dumneavoatră să mențineți un stil de viață activ chiar și atunci când călătoriți. Sala noastră de sport & fitness vă oferă toate condițiile pentru a vă bucura de un boost de energie și endorfine pe parcursul întregii zile.

Saună

Să te simți sănătos și bine nu este un lux, ci o necesitate absolută. Vindecă-ți atât sufletul, cât și corpul cu tratamentele noastre miraculoase și întoarce-te acasă o persoană nouă, calmă și înviorată. Experții noștri în liniște și relaxare vă ajută să accesați elemente cheie de wellness.

Massage Salon

Cuvântul “masaj” înseamnă a atinge, a simți și provine din cuvântul arăbesc massa. Prin masaj se are în vedere acționarea asupra corpului cu mâinile, degetele, coatele, genunchii, picioare sau cu aparatură specială, urmărindu-se mai multe scopuri în funcție de tipul de masaj ales. De asemenea, masajul se poate executa în mai multe forme, printre care amintim masajul pe masă specială, masajul de pe scaun sau întinderea clientului pe o saltea ori pe podea. Există mai multe tipuri de masaj, dintre care amintim masajul yumeiho care are drept scop corectarea poziției oaselor, masajul de tip kinetoterapie care urmărește recuperarea medicală, masajul de tip aqua massage care are efect asupra mușchilor și masajul de tip reflexoterapie prin care se încearcă accesarea zonelor reflexogene, zone care au legatură directă cu anumite organe din trup.                                                                     

  • Ședintele de masaj în cadrul SPA WERK se realizează cu programare în prealabil.
  • Colaboratorii salonului, care oferă serviciile de masaj, au experiență și pregătire în domeniu
  • Tipurile de masaj oferite în cadrul SPA werk sunt următoarele: masaj de relaxare, masaj de recuperare, masaj terapeutic / medical.

Week SPA

Ședință de 4 ore Luni - Joi
RON 80 Ședință
  •  

Verifică Valabilitate

1 Cameră , 1 Adult , 0 Copil
Camere
Adulți
Copii